Μαθήματα Εργαστηριακής Ανδρολογίας
11 / 11 / 2017 – 28 / 4 / 2018

Υπεύθυνη Μαθημάτων: Θεοδοσία Ζεγκινιάδου

Το εργαστήριο Ιστολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει για πέμπτη χρονιά μαθήματα με θέμα την Εργαστηριακή Ανδρολογία. Τα μαθήματα έχουν θεωρητικό και πρακτικό μέρος με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των εξετάσεων που θα αποτελέσουν αληθινό βοήθημα στην/στον κλινικό γιατρό για την διερεύνηση της γονιμότητας.

Τα δύο πρώτα μαθήματα έχουν σαν θέμα το σπερμοδιάγραμμα και στα μαθήματα αυτά γίνεται αναφορά σε όλες τις παραμέτρους του σπερμοδιαγράμματος – αριθμός των σπερματοζωαρίων, κινητικότητα, ζωτικότητα και μορφολογία.

Τα επόμενα μαθήματα ασχολούνται με ειδικά θέματα, όπως οι εξετάσεις γενετικής που πρέπει να γίνονται σε Ανδρολογικά περιστατικά, η ιστολογία του όρχι, η μικροβιολογία και η ανοσολογία.

Το κάθε μάθημα έχει διάρκεια περίπου 7 με 8 ώρες. Τα μαθήματα αρχίζουν στις 9:30 το πρωί με θεωρητικές ομιλίες, ακολουθεί μεσημεριανή διακοπή και συνεχίζονται με το εργαστηριακό μέρος.

Το κόστος για όλη τη σειρά μαθημάτων 360 Ευρώ και για την συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση. Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε το 6977 222336.

Αίτηση συμμετοχής